Головна Новини Суспільство неймовірно Китаєць на льоту зловив немовля, яке випало з п'ятого поверху (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китаєць на льоту зловив немовля, яке випало з п'ятого поверху (відео)

У китайському містечку дворічний малюк впав прямо в руки сусіда

20 липня 2020, 10:23 comments1492
Поділіться публікацією:

У Китаї сталася неймовірна історія порятунку дворічного малюка, який випав з вікна п'ятого поверху прямо в руки чоловікові. Про це повідомляє "ТСН".

Китаєць на льоту зловив немовля, яке випало з п'ятого поверху (відео)

НП сталася в провінційному містечку Піднебесної. Батьки залишили 2-річну дитину одну, і та вилізла на вікно і зачепилася за кондиціонер. Хлопчика помітили сусіди, які швидко розгорнули килими, щоб зловити дитину і пом'якшити падіння. Однак спіймав його чоловік, який став на стілець і простягнув руки. Малюк дивом приземлився прямо в руки місцевому жителю і не постраждав. Героя, який в результаті інцидента отримав травму руки, вже відзначили місцева влада і вдячні за життя дитини батьки.

Як раніше повідомляли "Коментарі", вчені виявили в Китаї новий тип свинячого грипу G4. Він може розмножуватися в клітинах людини та має пандемічний потенціал, — пише The Guardian, посилаючись на дослідження наукового журналу PNAS. Новий штам — це мутація грипу H1N1, який спровокував епідемію у 2009 році. Його виявили після того, як взяли близько тридцяти тисяч мазків у свиней на китайських бойнях. До речі, імунітет, який набуває людина, перехворівши на сезонний грип, ніяк не захищає від нового штаму G4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини