Головна Новини Суспільство неймовірно Кидався грошима: в Китаї поліція затримала незвичного наркомана
commentss НОВИНИ Всі новини

Кидався грошима: в Китаї поліція затримала незвичного наркомана

Грошовий дощ викликав пробку в одному з районів міста

5 листопада 2020, 11:59
Поділіться публікацією:

Незвичайний інцидент стався в китайському місті Чунцін. Житель однієї з багатоповерхівок прийняв наркотики та, перебуваючи під дією одурманюючих речовин, вирішив поділитися своїми грошима з оточуючими.

Кидався грошима: в Китаї поліція затримала незвичного наркомана

Будучи "під кайфом", чоловік став розкидати грошові купюри з 30-го поверху висотки. Люди, що знаходяться внизу оцінили щедрість людини. Правда, його вчинок викликав деякі незручності — водії автомобілів, що проїжджали повз, кинулися збирати банкноти, що спричинило утворення чималого затору. Для того, щоб припинити цей потік грошей, які, в буквальному сенсі, сипалися з неба, довелося задіяти поліцейських. Правоохоронці не повелися на провокацію, гроші збирати не стали, а взяли, та й заарештували філантропа. Кумедний інцидент потрапив на відео.


Як повідомляв портал "Коментарі", гроші входять у список найбрудніших речей у світі. На їх поверхні накопичується сотні різновидів бактерій і мікробів, тому мити руки після використання "готівки" потрібно обов'язково. Вчені з'ясували, які саме бактерії живуть на банкнотах і наскільки вони небезпечні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ofigenno/5418
comments

Обговорення


Новини