Головна Новини Суспільство неймовірно Футуристи показали людину з майбутнього, що працює в офісі 20 років (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Футуристи показали людину з майбутнього, що працює в офісі 20 років (відео)

Саме так, на думку вчених, буде виглядати людина, що працює в офісі за комп'ютером понад 20 років

17 вересня 2020, 08:46 comments1193
Поділіться публікацією:








Футуристи показали людину з майбутнього, що працює в офісі 20 років (відео)

Міжнародна команда фахівців з людської поведінки та охорони праці під керівництвом футуриста Вільяма Хайема представила унікальний витвір — воскову фігуру "Емма". Саме так, на думку вчених, буде виглядати людина, що працює в офісі за комп'ютером понад 20 років. Відео команда дослідників показала на YouTube.

Експерти провели опитування серед тисячі жителів Франції, Німеччини та Великобританії, які працюють в офісі. Виходячи з проблем зі здоров'ям, які вони описали, вчені й створили Емму. Виглядає воскова фігура аж ніяк не здорово: згорблена спина, опухлі ноги та налиті кров'ю очі — саме це нібито і може очікувати людство, якщо не вжити заходів. Мовляв, роботодавці повинні піклуватися про співробітників, забезпечивши їх ергономічними робочими місцями, а також ввести перерви, які дозволять людям більше рухатися.

Нагадаємо, рівень Світового океану, за даними NASA, продовжує стрімко зростати — куди швидше, ніж очікували вчені. Якщо ж глобальне потепління буде прогресувати в цьому ж темпі, льодовики Землі можуть розтанути мінімум за 5000 років. Вчені Science Insider показали, як виглядатиме наша планета без льодовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини