Головна Новини Суспільство неймовірно Дівчина зі Словенії заради грошей відпиляла собі руку, але її план не спрацював
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина зі Словенії заради грошей відпиляла собі руку, але її план не спрацював

Зараз дівчині загрожує тюремний термін

13 вересня 2020, 12:15 comments3652
Поділіться публікацією:

22-річна дівчина, яка проживає в Словенії, вирішила швидким, але жорстоким методом розбагатіти. Разом зі своїм хлопцем, вона пішла на хитрість і відпиляла собі частину руки, щоб отримати мільйон євро страховки. Таку інформацію надало видання ВВС.

Дівчина зі Словенії заради грошей відпиляла собі руку, але її план не спрацював

Юлія Адлесіч у 2019 році за допомогою циркулярної пилки відрізала собі руку вище зап'ястя і поїхала в лікарню. Відпиляну кінцівку вона не привезла з собою, щоб лікарі не змогли її пришити назад. Дівчина все заздалегідь спланувала, щоб отримати мільйонну страховку, яка б забезпечила їй комфортне життя. Однак, план дівчини і її хлопця не спрацював, тому що їх швидко викрили.

Співробітники поліції з'ясували, що напередодні інциденту дівчина оформила відразу 5 страховок, а її спільник вивчав в інтернеті інформацію, що стосується штучних рук. Всі отримані докази були направлені в суд. І тепер зловмисниці загрожує 2 роки тюремного терміну, а її хлопцю — 3 роки. Ще поліція з'ясувала, що батько Юлії знав про те, що відбувається, тому також отримав 1 рік умовного терміну.

Видання повідомляє, що, якби план дівчини спрацював, вона б отримала половину грошей відразу, а іншу половину їй би виплачували щомісяця. До слова, відпиляну частину руки дівчині все-таки пришили назад.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що австрієць відпиляв собі ногу і запік її в духовці, щоб не працювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини