Головна Новини Суспільство неймовірно Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення

Тварини неймовірні самі по собі, і часом людяного в них куди більше, ніж в людях

2 жовтня 2020, 19:20
Поділіться публікацією:

30 вересня, Україна відзначала День усиновителів. А сьогодні wikipet.ru розповість про хвостатих мам, які виростили не тільки своїх малят, адже навіть вони розуміють — чужих дітей не буває!

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення

Джерело: tsn.ua

Собака Йеті живе на Кубі. Вона вигодувала 14 поросят, крім своїх власних цуценят.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 2

У 2007 році в північно-східному Китаї французька бульдожка майже два місяці вигодовували своїм молоком порося після того, як його мама померла при пологах.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 3

Одна з найвідоміших прийомних матусь — кішка, яка вигодувала бельчонка разом зі своїми кошенятами.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 4

Ще одна зворушлива історія про котяче усиновлення. У Мічигані під час ДТП загинула мама цуценя. Малюкові на той момент було 2 дня. Рятувальникам нічого не залишалося окрім як підкласти сирітку кішці. На щастя, хвостата мама прийняла малюка і годувала і вилизувала його до останнього.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 5

У Китайському зоопарку Хейфеі тигриця з якоїсь причини не змогла годувати дитинчат, тому собака з сусіднього вольєра стала їх годувальницею. До речі, в зоопарках подібна практика по вигодовуванню диких тварин стала досить поширеною.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 6

На жаль, серед тварин теж зустрічаються недбайливі матусі. На фото Кора, двомісячна тигриця, від якої відмовилася мама. Її прийомною сім'єю стала 4-річна собака і її щенята.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 7

У парку Саундсауз Ноуслі недалеко від Ліверпуля, Великобританія, олениха Давида, яка народила двійню, відмовилася від одного з малюків. На щастя, оленятка усиновили собаки куратора сафарі-парку, Джеффрі і Киппер. Тепер у них спільний режим: триразовий сон і щоденні прогулянки.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 8

В одному із зоопарків Китаю зникаюча червона панда, народивши двох здорових малюків, відмовилася від них. Пандят віддали на прилеглу ферму, де жила годуюча собака-дворняжка. Вона з любов'ю прийняла прийомних малюків — завдяки її турботі, вони вижили. На відміну від більш відомих ведмежих гігантських панд, червоні панди нагадують єнотів з довгими густими хвостами. Вважається, що в світі існує щонайменше 2500 дорослих червоних панд.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 9

Ось ще один приклад усиновлення серед тварин. Кішка усиновила дітей скунсів, не дивлячись на загальновідому особливість цих милих ссавців. Зрозуміло, на момент усиновлення у малюків були не до кінця розвинені пахучі залози.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 10

А ось випадок: після трьох — нехай ростуть! Свиноматка прийняла і вигодувала двох тигренят. Так же як і інші тварини, свині, здатні доглядати за сиротами інших видів. При середній кількості поросят від 8 до 12, один або два зайвих рота не мають великого значення для свиноматок.

Десять хвостатих мам, які зважилися на усиновлення - фото 11

Раніше "Коментарі" писали про те, які тварини вимруть до кінця століття.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини