Головна Новини Суспільство неймовірно Було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині
commentss НОВИНИ Всі новини

Було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині

Сюрприз вдався тільки завдяки уважному інструкторові

25 вересня 2020, 20:41
Поділіться публікацією:

Хлопець вирішив зробити своїй коханій пропозицію, та так, щоб вона запам'ятала її на все своє життя. Але задумана ідея мало не провалилася, тому що дівчині під час стрибка з парашутом було трохи не до романтики. Про це пише видання apostrophe.

Було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині

Хлопець зробив коханій пропозицію в екстремальних умовах. Фото: apostrophe

Коханий замовив для своєї дівчини стрибок з парашутом з висоти 4000 метрів. А сам в цей час став на коліно, вичікуючи слушного моменту. Також він запросив друзів, які тримали великий плакат з відповідним написом. Коли ж наречена разом з інструктором приземлилася, то побачила цей сюрприз. Звичайно ж, Кеті сказала "Так", однак план міг не спрацювати, якби не уважний інструктор.

30-річна дівчина зізналася, що була під сильним враженням від стрибка, тому не відразу помітила великий плакат зі своїм ім'ям. Інструктор підказав їй, що є якісь знаки попереду, і тільки тоді дівчина звернула на них увагу.

Було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині - фото 2

Нареченій дуже сподобався такий романтичний вчинок її коханого. Вона розповідає, що цей день точно залишиться в її пам'яті назавжди.

Раніше ми повідомляли, американець піднявся на висоту 7 кілометрів на оберемку повітряних куль (відео). Коли Блейн піднявся на висоту 7 кілометрів 300 метрів, то стрибнув з парашутом і успішно приземлився. 9-річна дочка екстремала весь цей час говорила з батьком по телефону, а по його поверненню сказала, що це було прекрасно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини