Головна Новини Суспільство неймовірно Як мандрівники вершину айсберга підкорювали, або «Титанік навпаки»
commentss НОВИНИ Всі новини

Як мандрівники вершину айсберга підкорювали, або «Титанік навпаки»

Відео підкорення айсберга, зняте Майком Хорном на камеру, облетіло мережу і стало «вірусним», набравши більше 3 млн переглядів

18 вересня 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

Житель Швейцарії Майк Хорн, відомий сучасний дослідник і шукач пригод, під час чергової своєї подорожі на Полюс, вирішив підкорити величезний айсберг. Відео чергової пригоди він опублікував на своєму каналі в YouTube.

Як мандрівники вершину айсберга підкорювали, або «Титанік навпаки»

Джерело: MIKE HORN, FACEBOOK

З цією метою Хорн з товаришем висадилися на дрейфуючу крижану брилу, взявши з собою спеціальне обладнання. Їх метою стало підкорення верхівки крижаного острова. Але під час сходження сталося непередбачене: айсберг під вагою мандрівників перекинувся — адже закони фізики ніхто не відміняв. На щастя, обидва чоловіки під час падіння не постраждали.

Зате відео підкорення айсберга, зняте Майком Хорном на камеру, облетіло мережу і стало "вірусним", набравши більше 3 млн переглядів. Користувачі зізнаються, що моментами воно нагадує сцени з "Титаніка" з однією лише різницею — плакати в кінці не довелося.

53- річний Майк Хорн також відомий тим, що пройшов навколо землі через обидва полюси. Він йшов пішки, на лижах, користувався повітряним змієм, досягнувши і точки в Антарктиді, де всюди навколо північ, і точки в Арктиці, де південь навколо!


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що скоро буде встановлений новий світовий "гарбузовий" рекорд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини