Головна Новини Суспільство Приколи Учасниця «Хто хоче стати мільйонером» програла через питання про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасниця «Хто хоче стати мільйонером» програла через питання про Україну

Жінка не знала, на якому континенті знаходиться Україна

22 листопада 2020, 10:30 comments2158
Поділіться публікацією:

Жінка, яка стала учасницею аргентинської програми "Хто хоче стати мільйонером" втратила всі гроші на питанні, яке стосується України. Курйозним відео поділився в мережі український артист Потап.

Учасниця «Хто хоче стати мільйонером» програла через питання про Україну

фото: rusevik

На своїй сторінці в Instagram виконавець поділився фрагментом передачі, на якому учасниця шоу, вибравши підказку "50/50", так і не вгадала на якому материку знаходиться Україна. Жінка вибирала між Європою та Африкою і схилилася до другого варіанту. Судячи з ролику, жінка була на питанні, яке "коштувало" 20 тисяч доларів, але втратила всі гроші.

Коли ведучий програми оголосив правильну відповідь, учасниця продовжувала стверджувати, що Україна знаходиться в Африці, не вірячи в те, що програла.

Цей фрагмент повеселив користувачів мережі: "Я б офігела, якщо б відповідь була вірна", "Вчити географію потрібно", "Так їй і треба", "Походу, вона ще сперечається з ведучим, не може бути, що не в Африці", — пишуть у соціальній мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчителька географії переплутала океани в ефірі "Всеукраїнської школи онлайн".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Arfica

22 листопада 2020, 15:19

Украину назвали Ucrania


Новини