Головна Новини Суспільство Приколи У Росії похвалилися захопленням винищувача НАТО за допомогою українського літака (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії похвалилися захопленням винищувача НАТО за допомогою українського літака (фото)

Російський ЗМІ осоромився фотографією винищувача з тризубом

2 жовтня 2020, 09:55 comments1419
Поділіться публікацією:

Пропагандистський ЗМІ Росії "РИА Новости" осоромився фотографією українського винищувача Су-27 в новині про перехоплення літаків НАТО. Розповідаючи в Twitter про те, що їх літак перехопив американський над Балтійським морем, російські журналісти опублікували літак з тризубом.

У Росії похвалилися захопленням винищувача НАТО за допомогою українського літака (фото)

У Росії похвалилися захопленням винищувача НАТО за допомогою українського літака (фото) - фото 2

Інтернет-користувачі миттєво відреагували на ляп росіян безліччю коментарів. "На фото поруч з українським винищувачем, напевно, ваші російські невидимки?", "Я так розумію, на фото літак НАТО з Україною", "Слава нації. Українські літаки, що літають над Петербургом з перехопленими НАТО, разом в Петербург і російські Су 27 супроводжували, дорогу показували по всьому Балтійському морю у Фінську затоку до Неви, щоб не загубилися "- ці та багато інших жартів пишуть українці в Twitter.

Нагадаємо, в Одесі екстрено приземлився літак військово-повітряних сил США. Відомо, що літак C-130 Hercules був змушений здійснити аварійну посадку через те, що у нього відмовив двигун. На щастя, ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини