Головна Новини Суспільство Приколи Стала зіркою соцмереж: дівчина отримала роботу і її танець від щастя розірвав інтернет (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала зіркою соцмереж: дівчина отримала роботу і її танець від щастя розірвав інтернет (відео)

Як тільки дівчина отримала своє місце і вийшла на парковку, то почала пританцьовувати від щастя

6 жовтня 2020, 15:48
Поділіться публікацією:

Коли ми отримуємо те, про що довго мріяли, то хочеться, щоб весь світ про це дізнався, правда? 21-річна дівчина на ім'я Каяла Джонс виявилася яскравим тому прикладом: вона почала пританцьовувати, коли отримала роботу. Про це пише видання lux.

Стала зіркою соцмереж: дівчина отримала роботу і її танець від щастя розірвав інтернет (відео)

Дівчина отримала роботу і її танець від щастя розірвав інтернет. Фото: lux

Коли дівчина дізналася, що її прийняли на роботу, то зовсім випадково стала зіркою в соціальних мережах. Вона влаштувалася на посаду офіціантки в один з ресторанів свого міста, а коли вийшла на парковку, то почала танцювати прямо на вулиці. Каяла думала, що раз поруч немає перехожих, то її "танець переможця" ніхто не побачить. Але не так сталося, як гадалося: камери спостереження на парковці відобразили цей радісний момент.

Директор ресторану в Атланті, в якому тепер працює дівчина, розповіла, що вирішила взяти її на роботу тому, що вона випромінює позитив і життєрадісність.

Сама ж Каяла поділилася, що коли почався карантин, то вона втратила свою роботу. І змушена була деякий час жити без основного джерела свого доходу. Саме тому новина про нову роботу настільки ощасливила дівчину. Її танець моментально став популярним на просторах Instagram, тому що повеселив багатьох користувачів.

Також видання "Коментарі" розповість, не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини