Головна Новини Суспільство Приколи Мрія, а не робота: китаєць заробляє гроші вельми незвичайним способом
commentss НОВИНИ Всі новини

Мрія, а не робота: китаєць заробляє гроші вельми незвичайним способом

Він отримує гроші за те, що корчить злі гримаси

5 листопада 2020, 20:03
Поділіться публікацією:

Житель одного китайського міста вирішив, що заробляти гроші звичайним шляхом — це занадто нудно. Тому чоловік захотів знайти для себе більш креативний спосіб, і він таки його знайшов.

Мрія, а не робота: китаєць заробляє гроші вельми незвичайним способом

Китаєць заробляє гроші вельми незвичайним способом. Фото: unsplash

Ло Цінцзюнь отримує гроші за те, що корчить різні гримаси. Так, виявляється, що в сучасному світі можливо навіть таке. Суть його роботи полягає в тому, щоб лякати дітей "страшним" виразом обличчя, підносячи їм життєво важливий урок.

Так, у Ло є свої клієнти, які замовляють у нього ролик, щоб змусити своїх дітей слухатися, коли ті подивляться на злого дядька. Варто зазначити, що першим таким клієнтом Ло був близький друг, який і почав рекомендувати його своїм знайомим.

"Я пам'ятаю, як моя мама говорила мені, що за мною прийде Бабайка, якщо я не буду слухатися батьків. Коли я виріс, то зрозумів, що процес виховання стане більш ефективним, якщо у цього монстра буде обличчя", — розповів творець сміливої ідеї.

До своєї роботи китаєць підходить з усією відповідальністю: для кожної дитини записує нове відео, звертаючись до нього по імені. Він каже малюкові, що якщо той перестане слухатися, то "страшний" дядько прийде до нього в гості.

Нагадаємо, норвезька компанія шукає співробітника з хорошим почуттям гумору. Норвезька компанія Opera Software розшукує співробітника, в обов'язки якого буде входити пошук різних мемів і смішних картинок на просторах інтернету. За два тижні такої роботи роботодавець готовий заплатити 8 тисяч євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини