Головна Новини Суспільство Приколи Мережу розсмішила історія про єнотів, які зухвало захопили банк
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережу розсмішила історія про єнотів, які зухвало захопили банк

Тварини проникли в банк через повітропровід

22 жовтня 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

У каліфорнійському місті Редвуд-Сіті стався кумедний інцидент. Двоє єнотів вирішили пробратися в один з банків і навести там свої порядки. Тварин помітив місцевий житель і зробив кілька курйозних фотографій. Цією історією, яка потішила мережу, поділилося видання The Guardian.

Мережу розсмішила історія про єнотів, які зухвало захопили банк

kh.suspilne.media

Хвостаті грабіжники пробралися в відділення банку по дереву, яке росло біля будівлі, потім перелізли в вентиляційний отвір і опинилися всередині. Грошей тварини не вкрали, вони лише бігали по порожньому залу і перебирали документацію, залишену на столах.

Місцевий житель, який поруч з банком знімав гроші, побачив чарівних бандитів і повідомив в спеціальні органи. На "затримання" тварин пішло 10 хвилин.

Мережу підкорили фотографії, на яких видно, як єноти бродять по залах і наводять порядки за столами банківських співробітників.

Мережу розсмішила історія про єнотів, які зухвало захопили банк - фото 2
Мережу розсмішила історія про єнотів, які зухвало захопили банк - фото 3

Нагадаємо, що у Львівській мерії "кіт-службовець" став інстаблогером: він постить фото і шукає господарів іншим бездомним тваринам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 10-річній видрі з Корнуольского заказника знайшли другу половинку через онлайн-сайт знайомств.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини