Головна Новини Суспільство права людини Жертви геополітики: більшість українців ставляться з жалем до жителів ОРДЛО і Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Жертви геополітики: більшість українців ставляться з жалем до жителів ОРДЛО і Криму

Згідно з даними КМІС, громадяни України вважають, що їхні співвітчизники з Криму і Донбасу потрапили в біду і не вважають їх чужими

11 серпня 2020, 21:45
Поділіться публікацією:

Понад 55% українських громадян переконані, що жителі окупованих територій Донбасу і анексованого Криму явяются заручниками ситуації і потребують всебічної підтримки України. Про це повідомляють соціологи Київського міжнародного інституту соціології, згідно з результатами опитування.

Жертви геополітики: більшість українців ставляться з жалем до жителів ОРДЛО і Криму

Відзначається, що серед опитаних, 19% громадян переконані, що жителі зазначених регіонів нічим не відрізняються від інших українців і витрачати ресурси на активну підтримку не варто. Лише 13% заявили, що населення Донбасу і Криму зробили свій свідомий вибір на користь сепаратизму і "русского мира", а тому не знаходять потреби допомагати цим людям за рахунок патріотів своєї країни.

Жертви геополітики: більшість українців ставляться з жалем до жителів ОРДЛО і Криму - фото 2

Крім того, майже той же відсоток респондентів упевнений, що держава повинна налагодити повну комунікацію і транспортний зв'язок з жителями окупованих територій, тільки 22% виступають за економічну, торговельну та транспортну блокаду, не виключаючи декларування державою підтримки місцевого населення за рахунок надходжень до бюджету.

Жертви геополітики: більшість українців ставляться з жалем до жителів ОРДЛО і Криму - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв думку наших читачів про те, який, на їхню думку, українське місто найзручніший для проживання. Результат виявився абсолютно несподіваним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини