Головна Новини Суспільство права людини В українському McDonald's розповіли, коли спілкуватимуться з відвідувачами російською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

В українському McDonald's розповіли, коли спілкуватимуться з відвідувачами російською мовою

У mcdonald's кажуть, що їх співробітники готові спілкуватися російською мовою, якщо їх попросити про це

16 червня 2020, 17:43 comments3577
Поділіться публікацією:

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's повідомила, що українська мова є основною для комунікації в нашій країні. Відвідувачі в терміналах самообслуговування можуть зробити замовлення українською або англійською мовою. Про це повідомили виданню "Коментарі" у прес-службі McDonald's.

В українському McDonald's розповіли, коли спілкуватимуться з відвідувачами російською мовою

У компанії заявляють, що українська мова є пріоритетним у спілкуванні з відвідувачами, але співробітники готові перейти на російську мову, якщо їх про це попросять.

Прес-служба McDonald's також повідомляє, що компанія веде всю офіційну документацію, здійснює рекламну комунікацію, спілкування в соціальних мережах, публікує інформацію на сайті і в куточку споживача в нашій країні виключно державною мовою, як того вимагає закон.

У соцмережах таке рішення компанії викликало бурхливі дискусії. Користувачі розділилися на два табори, один з яких вітає і підтримує політику компанії, яка веде комунікацію в Україні українською та англійською мовами, інший – категорично проти і називає це дискримінацією їхніх прав.

Раніше "Коментарі" писали, що мережа фаст-фудів McDonald's після відкриття після карантину стала виглядати зовсім інакше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини