Головна Новини Суспільство права людини "Укрзалізниця" відкриває плацкарти і вводить обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" відкриває плацкарти і вводить обмеження

ПАТ "Укрзалізниця" приєднає до пасажирських поїздів вагони-плацкарти для можливості бюджетних поїздок

1 червня 2020, 18:50 comments5898
Поділіться публікацією:

ПАТ "Укрзалізниця" заявила про готовність запуску вагонів-плацкартів для пасажирів, які не мають матеріальної можливості навіть в умовах епідеміологічних обмежень придбати квиток в купе і СВ-вагони. Про це державна залізниця повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Укрзалізниця" відкриває плацкарти і вводить обмеження

Так, згідно з інформацією від прес-служби Міністерства інфраструктури, з 1 червня відкривається продаж квитків на 20 вагонів плацкарта по чотирьох популярних напрямках зі столиці: Київ — Ковель, Київ — Костянтинівка, Київ — Маріуполь та Київ — Херсон.

Всі вагони будуть заповнюватися тільки на 50%, а пасажири і співробітники "Укрзалізниці" зобов'язуються носити захисні засоби під час усього часу маршруту.

"Ми пішли назустріч пасажирам, розуміючи, що не кожен може дозволити собі оплатити поїздку у вагоні купе або СВ. У продажу будуть квитки на два місця в плацкарті з чотирьох зліва і на одне бокове місце". — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ПАТ "Укрзалізниця" розширила перелік продажу квитки за внутрішнім залізничним напрямами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини