Головна Новини Суспільство права людини Телеканалу "Київ" "світить" позов на 10 млн грн за наклеп в ефірі на засновника бізнес-моделі B2B Jewelry
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканалу "Київ" "світить" позов на 10 млн грн за наклеп в ефірі на засновника бізнес-моделі B2B Jewelry

Засновник бізнес-моделі B2B Jewelry Микола Гонта вимагає спростувати інформацію журналістів, які назвали його творцем фінансової піраміди

17 липня 2020, 11:17 comments9829
Поділіться публікацією:

На телеканал "Київ" подали в суд за наклеп щодо засновника бізнес-моделі B2B Jewelry Миколи Гонти. Як розповів адвокат бізнесмена Віктор Кравчина, вони вимагають видалити з усіх ресурсів сюжет за 29 травня, який, за їх словами, повністю складається з недостовірних відомостей, а також виплатити моральну шкоду — 10 млн грн.

Телеканалу "Київ" "світить" позов на 10 млн грн за наклеп в ефірі на засновника бізнес-моделі B2B Jewelry

"Зараз збираємо доказову базу, вже направили понад 20 адвокатських запитів до телеканалу "Київ" з вимогою направити документацію про те, перевірялася інформація перед виходом в ефір, чому вони випустили в ефір ці неправдиві дані, які порушують честь і гідність засновника бізнес-моделі B2B Jewelry Миколи Гонти. Після цього позов буде направлено до Шевченківського районного суду Києва", — говорить адвокат Віктор Кравчина.

За його словами, співробітники телеканалу "Київ" у програмі "Служба телевізійних новин" вказали, що засновник бізнес-моделі B2B Jewelry Микола Гонта є творцем фінансової піраміди і порівняли його з шахраєм. Ці факти, каже Кравчина, ганьблять честь і ділову репутацію бізнесмена.

"В ефірі телеканалу фактично заочно засудили Миколи Гонту за шахрайські дії, що не відповідає дійсності, оскільки в Україні діє презумпція невинності до винесення судом обвинувального вироку", — пояснює адвокат, який буде домагатися спростування інформації і 10 млн грн компенсації.

Варто відзначити, що ТК "Київ" — український комунальний телевізійний канал заснований в 1995 році, який фінансується зі столичної скарбниці.

Раніше ми повідомляли, що телеканал "1+1" попередив, що в соціальних мережах зросла кількість фейкових акаунтів, які використовують імена ведучих каналу, їх фото та відео з метою дискредитації, шахрайства і маніпуляцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини