Головна Новини Суспільство права людини Політолог: "З подачі Медведчука у США починаються глобальні проблеми через біолабораторії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог: "З подачі Медведчука у США починаються глобальні проблеми через біолабораторії"

Політичний експерт Дмитро Джангіров переконаний, що звернення нардепа Віктора Медведчука в ООН з приводу біолабораторій означає, що у США починаються глобальні проблеми

23 червня 2020, 23:53 comments1507
Поділіться публікацією:

Враховуючи, що народні депутати Віктор Медведчук і Ренат Кузьмін звернулися в ООН з приводу незаконної діяльності біолабораторій Пентагону на території України, історія з американськими биолабораториями виходить на новий рівень. Про це політичний експерт-міжнародник Дмитро Джангіров написав на своїй сторінці в Facebook.

Політолог: "З подачі Медведчука у США починаються глобальні проблеми через біолабораторії"

"Глава політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук разом з депутатом Ренатом Кузьміним продовжили домагатися істини в питанні – чим саме займаються на території України півтора десятка біологічних лабораторій третьої, передостанній категорії захисту, які беруть участь у американських військових програмах Пентагону", — зазначено в повідомленні.

Джангіров додав, що обидва парламентарії направили свою скаргу на незаконну діяльність американських біолабораторій в Організацію Об'єднаних Націй, де, як стало відомо, її вже зареєстрували.

"Зауважу, що американці давно розвивають мережу біолабораторій по всьому світу. Вони створили приблизно 400 військових біологічних лабораторій в 25 країнах світу, включаючи пост-радянських республік – Азербайджан, Вірменію, Грузію, Казахстан, Молдову, Узбекистан і Україну", — зазначає експерт.

Далі Джангіров приходить до висновку, що США давно створюють лабораторії по всьому світу, але завдяки Віктору Медведчуку ця тема набула міжнародного резонансу.

"Однак, тільки починаючи з ініціативи Медведчука, який вимагає звіту про діяльності таких лабораторій в Україні, тема почала отримувати міжнародне звучання. Незручні питання, наприклад, почав задавати Китай, а Сполучені Штати, після невдалих і взаємовиключних заяв-спростувань посольства США і високого чину Держдепартаменту Джорджа Кента, схоже, просто не знають, що робити", — звернув увагу міжнародник.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Віктор Медведчук вимагав розсекретити діяльність біолабораторій США на території України.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини