Головна Новини Суспільство права людини Перший сексуальний досвід кожної 16 жінки не був добровільним
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший сексуальний досвід кожної 16 жінки не був добровільним

Ні для кого не секрет, що сьогодні дуже багато жінок піддається сексуальному насильству. Проведене дослідження розкриває тривожні статистичні дані - майже кожна шістнадцята жінка вважає свій перший сексуальний досвід актом згвалтування.

16 жовтня 2020, 13:53
Поділіться публікацією:


Перший сексуальний досвід кожної 16 жінки не був добровільним

Фото: life.pravda.com.ua

Щоб отримати такі результати, дослідники з Центрів по контролю та профілактиці захворювань США опитали 13 310 жінок в період з 2011 по 2017 роки. Вік жінок варіювався від 18 до 44 років, їм задавали питання про шлюб, розлучення і сімейне життя. 6,5% учасників відповіли, що їх перший секс не був добровільним. До слова, статистика показує, що майже кожен п'ятий чоловік не вважає примус до сексуальних дій сексуальним домаганням.

Більш того, якби в опитування були включені дівчата молодше 17 років, показники були б набагато вище, так як найбільша демографічна група серед жертв сексуального насильства — це дівчата від 15 до 17 років.

Експерти США повідомляють, що дана інформація буде використана для більш детального інформування лікарів про догляд за пацієнтами, які пережили травму, так як в ході дослідження було виявлено, що жінки, яких примушували до сексу, частіше робили аборт, мали проблеми з овуляцією або менструацією.

Які заходи ми можемо прийняти сьогодні?

Відкрито говоріть зі своїми дітьми про особисті кордони, обговорюйте тему сексу без утисків, щоб вони могли вам довіритися, якщо щось трапиться. Зараз, коли проводиться все більше досліджень і багато жертв розповідають про свій негативний досвід, ми сподіваємося поступово наблизитися до світу, в якому сексуальне насильство є винятком, а не тривожною нормою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини