Головна Новини Суспільство права людини МЗС запустить інтерактивну карту з правилами в'їзду в різні країни світу
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС запустить інтерактивну карту з правилами в'їзду в різні країни світу

Незважаючи на те, що багато країн вже відкрили кордони, в умовах пандемії коронавірусу все ще продовжують діяти різні обмеження

17 червня 2020, 12:58 comments1219
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ України планує запустити інтерактивну карту, на якій буде відображатися ситуація і правила в'їзду в різні країни на тлі пандемії COVID-19. Про це пише "Європейська правда" з посиланням на слова глави МЗС Дмитра Кулеби.

МЗС запустить інтерактивну карту з правилами в'їзду в різні країни світу

Глава відомства також відзначив, що дані про графіки і правила роботи наземних пунктів пропуску в Україні є на сайті Державної прикордонної служби. У той же час Кулеба нагадує, що якщо ви зважилися на подорож, то необхідно максимально дотримуватися всіх заходів безпеки, так як пандемія коронавірусу все ще становить небезпеку для здоров'я.

Нагадаємо, Кабмін минулого тижня скасував кілька рішень щодо в'їзду в Україну іноземних громадян та осіб без громадянства. Для в'їзду в Україну іноземцям необхідний відповідний страховий поліс. А для осіб, які прибувають з країн із значним поширенням захворювання коронавірусною інфекцією — перебування на обсервації.

"Коментарі" писали, що карантинні обмеження в країнах Євросоюзу продовжують пом'якшуватися. Так, іспанські влада вирішила відкрити кордони для туристів, але з певними умовами. Зокрема, відвідати Іспанію зможуть громадяни Євросоюзу. Українцям поки що в'їхати в країну неможливо навіть за умови  дотримання двотижневої самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини