Головна Новини Суспільство події Зірку TikTok звинуватили в педофілії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку TikTok звинуватили в педофілії

В одному з роликів Зої Лаверн цілувалася з 13-річним хлопчиком

30 жовтня 2020, 14:18 comments1718
Поділіться публікацією:

Передплатники розкритикували TikTok-блогершу Зоуи Лаверн після того, як в мережу витекло відео, в якому дівчина цілувалася з 13-річним підлітком. Глядачі звинуватили її в педофілії після відео, опублікованого в Twitter.

Зірку TikTok звинуватили в педофілії

Ролик опублікував користувач Twitter під ніком Def Noodles. На ньому вирізаний фрагмент того, як підліток нахиляється до 19-річної зірки TikTok, щоб поцілувати її в губи. Автор поста зазначив, що виклав лише один з кількох прикладів близького спілкування молодих людей.

Відео з'явилися незабаром після того, як Лаверн розлучилася зі своїм хлопцем Коді. Хакери розкрили його листування з подругою і з'ясували, що чоловік кинув кохану через те, що та "занадто інтенсивно" спілкувалася з 13-річним підлітком.

Сама блогерша спочатку не реагувала на численні звинувачення передплатників, але це зробила її мати. Жінка випустила відео, в якому заступилася за доньку. За її словами, хлопчик на ролику є кращим другом Зої, тому про педофілію не може бути й мови. Вона також попросила коментаторів зупинити нападки на її дочку.

Пізніше зірка TikTok видалила свій Instagram-аккаунт. Перед цим вона написала, що на якийсь час залишає соцмережі, тому що дуже втомилася плакати та погано себе почувати через суцільний негатив.

Як раніше повідомляли "Коментарі", громадяни США втратять можливості скачувати TikTok.

Згідно з указом Міністерства торгівлі США, нові завантаження додатків будуть заборонені з магазинів додатків США з 20 вересня. WeChat, з додатком, популярному серед громадян Китаю в США, також буде заборонено розміщувати контент і обробляти платежі всередині США. TikTok зіткнеться з аналогічними обмеженнями починаючи з 12 листопада, а це означає, що існуючі користувачі більше не зможуть отримати доступ до відео TikTok після цієї дати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий Жирнов

16 травня 2021, 04:46

Владимир Лавский закончивший СумГУ(СумДУ) в 2014 году и работавший в Sport-Express/Спорт-Экспресс педофил.

Странник

16 травня 2021, 04:31

Эх,повезло пацану,я о таких только и мечтал в его возрасте,а автор статьи сам видимо педофил раз обвиняет в этом других,но боится обвинения в свою сторону.

Правда.

16 травня 2021, 04:19

Поцелуй уже значиться как педофилия?По определению педофилия это сексуально влечение к детям до пубертатного возраста.А что дальше одного 17 летнего парня уже посадили за"педофилию"в Казахстане и всё из-за того-что он занялся сексом с 15 летний.Такими темпами в обществе будут сажать и обвинять в педофилии за поцелую с разницей в возрасте в 1 день.


Новини