Головна Новини Суспільство події Зеленський розсекретив перше питання в рамках опитування 25 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розсекретив перше питання в рамках опитування 25 жовтня

Президент розмістив відеозвернення

14 жовтня 2020, 14:15 comments1220
Поділіться публікацією:

Українців у день виборів 25 жовтня в рамках загальнонаціонального опитування запитають про те, чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах. Про це у відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський, оголосивши перше з п'яти питань загальнонаціонального опитування.

Зеленський розсекретив перше питання в рамках опитування 25 жовтня

Відповідь на це питання Глава держави закликав дати усіх українців 25 жовтня на виборчих дільницях.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський не тільки закликав українців йти 25 жовтня на вибори, а й анонсував опитування на дільницях щодо "п’яти важливих для кожного питань". В Офісі президента повідомили, що мова йде саме про опитування, а не про референдум. Планується, що запропоноване президентом загальнонаціональне опитування дасть можливість кожному громадянину висловитися про те, що важливо для нашого суспільства.

Наголошується, що це опитування, на відміну від референдуму, як це визначено Конституцією, не матиме прямих юридичних наслідків.

Як писали ЗМІ із посиланням на джерело в ОП, це можуть бути питання щодо окупованих Криму та Донбасу, а також теми, цікаві молоді, наприклад, легалізація канабісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини