Головна Новини Суспільство події Зеленський розповів, коли діти зможуть піти в школу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли діти зможуть піти в школу

Українська система освіти технічно не готова до дистанційного навчання, - Зеленський

9 липня 2020, 13:03 comments1322
Поділіться публікацією:

В школу після карантину і канікул українські діти мали б повернутися вже 1 вересня. Перейти повністю на дистанційне навчання система освіти не готова. Про це президент Володимир Зеленський заявив у Волинській області, куди приїхав з робочим візитом, пише "Уніан".

Зеленський розповів, коли діти зможуть піти в школу

Фото: Depositphotos

Насамперед  на шляху онлайн-навчання стане відсутність інтернет-покриття в багатьох віддалених населених пунктах. Учні з таких сіл просто не зможуть ані отримувати завдання, ані виконувати їх, ані нормально спілкуватися з учителем.

"Щоб було нормальне дистанційне навчання, 3G і 4G-покриття має бути абсолютно по всій країні. Так, зв'язок у нас поліпшується. Але не знаю, чи готові ми на стільки, щоб перейти на дистанційне навчання", — говорить президент.

Зеленський сподівається, що 1 вересня українські школярі, як і зазвичай, зможуть сісти за парти. Але на сто відсотків стверджувати не береться. Оскільки все буде залежати від темпів поширення коронавірусу.

"Говорити будь-що про наші розрахунки ми не можемо. Бачите, що зараз відбувається з COVID-19 по всьому світу? Контролювати його вкрай складно, і Україна теж не виняток у цьому питанні", — пояснив Зеленський.

Раніше "Коментарі" розповідали, чому українські школярі можуть залишитися без 1-го вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини