Головна Новини Суспільство події За три дні виявили майже три тисячі порушень карантину – нарада у Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

За три дні виявили майже три тисячі порушень карантину – нарада у Зеленського

На нараді у Зеленського звітували, як часто в Україні порушують карантин і на скільки збільшилася кількість перевірок

3 липня 2020, 14:16
Поділіться публікацією:

В Україні збільшується кількість перевірок дотримання карантинних заходів, тож і число порушень росте. Про це передає прес-служба Офісу президента за підсумками наради під головуванням президента України Володимира Зеленського.

За три дні виявили майже три тисячі порушень карантину – нарада у Зеленського

За останні три дні провели майже 12 тисяч перевірок на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, усього ж з 19 червня 2020 року таких рейдів було понад 19 тисяч. Так, лише за останні три дні складено протоколи та приписи за фактами 2788 порушень.

"Люди втомилися та розслабилися, але бізнеси, які заробляють, мають нести відповідальність, якщо не контролюють дотримання заходів безпеки й тим самим наражають клієнтів на небезпеку зараження", – зазначив гарант.

Зазначимо, що епідемія коронавірусу в Україні поки ще не йде на спад. Тож, як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, на Закарпатті та Волині у медзакладах почали готувати більше ліжко-місць. Бо у регіонах зростає кількість хворих та заповнення лікарень.

Нагадаємо, у МОЗ пояснили, чому обмежили роботу ресторанів і кіно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що кількість заможних українців за час карантину скоротилася майже вдвічі. Такий результат показало опитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини