Головна Новини Суспільство події За інформацію про полтавського терориста українцям заплатять гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

За інформацію про полтавського терориста українцям заплатять гроші

Шукають Романа полтавця Скрипника з допомогою тепловізорів, авіації і кінологів

24 липня 2020, 11:52 comments1557
Поділіться публікацією:

Правоохоронці обіцяють фінансову винагороду тим, хто допоможе зловити полтавського терориста Романа Скрипника. Як повідомляє APnews з посиланням на пресофіцера Національної поліції в Полтавській області Романа Гришина, зараз вони утверджують розмір фінансової винагороди за інформацію, яка допоможе копам зловити злочинця.

За інформацію про полтавського терориста українцям заплатять гроші

Відомо, що Скрипник ховається в полях і лісах Полтавської області. Шукають його за допомогою тепловізорів, авіації і кінологів. 32-річний чоловік уже оголошений в розшук, а орієнтування на нього всі відділення поліції отримають з хвилини на хвилину. Інформації про те, чи озброєний  Скрипник, у поліцейських немає.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчора вранці громадськість сколихнула новина про ще одне захоплення заручників. На цей раз події розгорталися в Полтаві, де 32-річний місцевий житель Роман Скрипник, намагаючись втекти від копів після викрадення авто, дістав гранату РГД-5 і взяв у заручники поліцейського. Незабаром відбувся обмін: першого заручника Скрипник відпустив, а замість нього взяв полковника Віталія Шияна і поїхав з ним на поліцейському ВАЗ-2115 в напрямку Києва.

Єдиною вимогою загарбника було звільнення його від кримінальної відповідальності. Скрипник був неодноразово судимий за торгівлю наркотиками, шахрайство, крадіжки та інші злочини і дуже не хотів потрапити за грати знову. Втім, в поліції відразу заявили, що його вимоги нездійсненні — переговори вів сам заручник Віталій Шиян. Станом на 15:00 злочинець відпустив полковника, а сам сховався в лісі Решетилівського району.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини