Головна Новини Суспільство події Всі на вихід: радник Єрмака подає у відставку через карантин вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі на вихід: радник Єрмака подає у відставку через карантин вихідного дня

Ігор Уманський повідомив, що вже подав заяву на Банкову

12 листопада 2020, 21:01
Поділіться публікацією:

Міські голови деяких міст виявилися не єдиними, хто не погоджується з рішенням уряду про введення карантину вихідного дня. Радник голови Офісу президента України Адрія Єрмака — Ігор Уманський — повідомив, що звільняється з посади. Про це свідчить його пост на офіційній сторінці в Facebook.

Всі на вихід: радник Єрмака подає у відставку через карантин вихідного дня

ФОТО: З відкритого джерела

"Карантин вихідного дня? Ок! Тоді — всі на вихід! І я почну перший. Відповідну заяву подав на Банкову. Щодо причини відставки — все після прийняття рішенння за моєю заявою. Обов’язково запрошу усіх, кому не байдуже. ВідпочивайТЕ!", — написав радник Єрмака в соціальній мережі.

Як відомо, Ігор Уманський обіймав посаду міністра фінансів України до 30 березня 2020 року, потім Верховна рада звільнила чиновника. 4 квітня голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про призначення екс-міністра фінансів на посаду його офіційного радника.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, проти карантину вихідного дня виступили глави декількох міст. Мер Львова Андрій Садовий назвав рішення про посилення карантинного режиму "дурним", а глава Слов'янська Вадим Лях повідомив, що поки що місто не готове вводити карантинні вихідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини