Головна Новини Суспільство події ВООЗ їде в Китай шукати причину коронавірусу і TikTok під забороною: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ їде в Китай шукати причину коронавірусу і TikTok під забороною: новини, які ви могли пропустити

Спеціальна делегація Всесвітньої організації охорони здоров'я відправиться на пошуки справжньої причини виникнення пандемії коронавірусу вже наступного тижня

30 червня 2020, 08:11 comments1305
Поділіться публікацією:

ВООЗ з'ясовує походження коронавірусу

ВООЗ їде в Китай шукати причину коронавірусу і TikTok під забороною: новини, які ви могли пропустити

Місія ВООЗ збирається в Китай, щоб з'ясувати, звідки все-таки взявся коронавірус COVID-19. В країну, з якої почалася пандемія, делегація Всесвітньої організації охорони здоров'я відправиться вже наступного тижня, пише The Guardian. Два місяці Китай не хотів давати організації дозвіл для  роботи. Але нині здався під тиском світової спільноти. "Ми зможемо ефективніше боротися з вірусом, коли будемо знати про нього все. Зокрема і те, звідки він почався", — пояснив гендиректор Організації Тедрос Адханом Гебрейсус.


Cirque du Soleil оголосив про банкрутство

Пандемія коронавірусу боляче вдарила по легендарному Cirque du Soleil. За три місяці в цирку не дали жодного шоу. Це призвело до того, що напередодні він оголосив про своє банкрутство. У підсумку, з п'яти тисяч співробітників доведеться звільнити майже три з половиною тисячі. Як повідомили в адміністрації цирку, яка базується в Монреалі в Канаді, причина банкрутства — це "збій у роботі та примусове закриття шоу під час пандемії".


Абітурієнти напишуть ЗНО з української

Сьогодні, 30 червня, на українських абітурієнтів чекає ще один обов'язковий тест для вступу. Вони напишуть ЗНО з української мови та літератури. Через пандемію коронавірусу правила на пунктах тестування трохи змінили. Щоб не було великого скупчення людей, запускати їх почнуть вже о 9:50. Зачинять двері о 10:50, а сам іспит почнеться в 11:00, — написав у Facebook освітній омбудсмен Сергій Горбачов. Всі абітурієнти повинні бути в масках, а на вході їм зміряють температуру. З собою необхідно взяти оригінал сертифіката ЗНО, паспорт або інший документ, зазначений у сертифікаті, запрошення-пропуск.


Індія блокує китайські додатки

На території Індії перестане працювати TikTok, а крім нього ще майже 60 китайських мобільних додатків. На цей крок Міністерство інформаційних технологій пішло після загострення конфлікту між країнами за спірні території, — повідомляє державне Бюро преси. Серед мобільних сервісів, які опинилися під забороною, також виявилася соцмережа WeChat і гра Clash of Kings. Використання цих додатків загрожують цілісності та національній безпеці Індії, — пояснили у відомстві. Крім того, як стверджують у міністерстві, під загрозою опинилися і персональні дані користувачів.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що Індія призупиняє всі ділові угоди з Китаєм через територіальний конфлікт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини