Головна Новини Суспільство події Вищий антикорупційний суд закрив справу проти Труханова
commentss НОВИНИ Всі новини

Вищий антикорупційний суд закрив справу проти Труханова

Мера Одеси звинувачували в декларуванні недостовірної інформації

5 листопада 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 5 листопада, Вищий антикорупційний суд України закрив справу проти мера Одеси Геннадія Труханова. Чиновника звинувачували в декларуванні недостовірних даних у 2017 році.

Вищий антикорупційний суд закрив справу проти Труханова

Фото: 24 канал

Раніше слідством було встановлено, що у 2015-2016 роках Труханов не вніс до декларації квартиру, місця для паркування, дачу, нежитлову нерухомість, два автомобілі, елінг, частки в ряді суб'єктів, відсотки за вкладами в банках. Всього до декларації 2015 року міський голова не вніс майна на загальну суму 32,5 мільйона гривень, до декларації 2016 року — на 18,81 мільйона гривень.

"Кримінальне провадження закрили через те, що 27 жовтня 2020 Конституційний Суд України визнав неконституційною статтю 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації)", — сказано в повідомленні Вищої антикорупційного суду на офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що 27 жовтня Конституційний Суд України скасував кримінальну відповідальність за недостовірне декларування. У НАЗК після цього закрили Реєстр електронних декларацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини