Головна Новини Суспільство події Вихідні в Україні: синоптики розповіли про потепління і зробили штормове попередження (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихідні в Україні: синоптики розповіли про потепління і зробили штормове попередження (карта)

Сьогодні і завтра в деяких областях України очікуються дощ і грози

15 серпня 2020, 05:30 comments1238
Поділіться публікацією:

Сьогодні і завтра на більшість українців очікує сонячна погода. Втім, по інформації Гідрометцентру, деякі області на заході накриє циклон (дивись карту).

Вихідні в Україні: синоптики розповіли про потепління і зробили штормове попередження (карта)

Так, згідно з прогнозом синоптиків, дощі і грози сьогодні очікуються в Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську та Львові, де стовпчики термометрів показуватимуть +24 ... +26. І хоч в інших регіонах буде сонячно, проте температура буде нижчою. Наприклад, в Києві очікується +21 ... +23 градуси, як і в Полтаві та Луганську. Мінімальні позначки сьогодні в Сумах — від +19-ти. Трохи тепліше буде в Сімферополі, Дніпрі та Запоріжжі, де повітря прогріється до +25-ти. А максимум цього дня прогнозують в Миколаєві: там сьогодні +25 ... +27 тепла.

Вихідні в Україні: синоптики розповіли про потепління і зробили штормове попередження (карта) - фото 2

Завтра в Україні очікується несуттєве потепління: температура коливатиметься від 22-х до 27-ми тепла. Дощі будуть в перерахованих вище західних регіонах. Що ж стосується наступного тижня, в Укргідрометцентрі прогнозують позначки до +29-ти і циклон, який охопить захід, північ і частково схід країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини