Головна Новини Суспільство події Виграш від «Пошторг»: міф чи реальність?
commentss НОВИНИ Всі новини

Виграш від «Пошторг»: міф чи реальність?

Компанія "Пошторг" на конкретному прикладі пояснює, як працює система оплати виграшів

31 липня 2020, 10:27 comments39691
Поділіться публікацією:








Історія знає багато випадків, коли українців обманювали шахраї. Сьогодні непросто мотивувати людей брати в чомусь участь, наприклад, у маркетингових акціях. Все більше людей поводяться акуратно, не хочуть ризикувати. Можливо, це добре, але так українці втрачають шанс виграти справжні гроші.

Виграш від «Пошторг»: міф чи реальність?

Ми звернулися до компанії "Пошторг" та її акцій. Чи реально в них виграти, або це черговий міф? Розповімо про переможця чергової акції, а який з цього робити висновок, — вирішувати вам.

30 червня 2020 року "Пошторг" у присутності нотаріуса і незалежної комісії визначив, хто отримає новий грошовий приз. Апетитна сума вирушила на рахунок жительки міста Татарбунари (Одеська область) Нікітіної Людмили Вікторівни. Представники "Пошторгу" побували у жінки в гостях, щоб особисто привітати, вручити сертифікат і підписати документи для отримання грошей.

"Не бійтеся, вірте в те, що ви зможете перемогти, що все по-справжньому. Люди тут чесні, я сама в цьому переконалася!" — прокоментувала Людмила Вікторівна під час вручення призу.

Що ж це за акції такі? Не можуть українцям просто так роздавати гроші. Все залежить від компанії. Наприклад, "Пошторг" протягом 10 років торгує товарами через каталоги: побутова хімія, лікувально-профілактичні засоби, косметика для догляду за собою. Щоб якомога більше людей дізналися про товари "Пошторгу", компанія влаштовує маркетингові акції щокварталу. Люди просто купують те, що їм потрібно, автоматично стаючи претендентами на виграш.

Компанію часто звинувачують у шахрайстві. За 10 років "Пошторг" не раз хотіли викрити. Спроби провалилися, адже переможець визначається випадково за допомогою лототрону. На сайті організатора будь-який бажаючий може перевірити імена, фото і відео з переможцями акцій.

"Багато хто вважає наші акції міфом. Авантюри так налякали людей свого часу, що тепер нам доводиться переконувати клієнтів узяти гроші", — розповів представник "Пошторг".

Що змушує людей говорити "ні" реальному шансу на перемогу? У компанії "Пошторг" назвали дві основні причини:

• Колись людині пообіцяли великі гроші в розіграші. Компанія виявилася шахрайською, і тепер важко вірити в удачу.

• Людина знайшла чесного організатора, але просто не виграла. Через невиконане бажання вона злиться і вважає всі компанії аферистами.

"Пошторг" нагадує: в одній акції може перемогти тільки одна людина, такі правила. А чесність організатора завжди видно по тому, чи приховує він своїх переможців. До речі, про перемогу Нікітіної Людмили Вікторівни ви можете дізнатися на сайті "Пошторг".

Тепер ви знаєте більше про чесні акції в Україні. Чи вірити історії переможниці — вирішувати вам. Але перед прийняттям рішення подивіться відео вручення призу Людмилі Вікторівні.


і. 

Раніше "Коментарі" дізналися у президента "М.С.Л" Георгія Ложенка, як зараз функціонує ігорний бізнес в Україні. 




 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

6 вересня 2021, 11:33

Зарегистрировался ради интереса на сайте. На следующий день 3 раза перезванивали с разных номеров и объявляли победителем. Как такое может быть? Подмена смысла слова "победитель"? И очень слабенький каталог для торговой компании. В общем, мутная контора.

Константин

18 серпня 2021, 14:26

Жаль, что нельзя им морду набить. Мошенники!

Никита

11 серпня 2021, 13:14

Сотрудничеством с данной компанией остался очень доволен. Рад, что в наше время есть еще честные компании, такие как данная и не могу понять откуда столько хейта в их сторону?

Алиса

9 серпня 2021, 11:15

А мне нравятся, когда кроме товара тебе предлагают еще что то . Тут люди покупают бонусом становятся участниками акции, можно выиграть денюжку. ) Супер.

Никита

7 серпня 2021, 12:45

Сотрудничеством с данной компанией остался очень доволен. Рад, что в наше время есть еще честные компании, такие как данная и не могу понять откуда столько хейта в их сторону?

Богдан

6 серпня 2021, 15:59

Не понимаю людей столько негатива и проклятий нет, чтоб сказать поздравляю с выигрышем и попробовать самому. Ведь как всем известно, кто не рискует, тот не пьёт шампанского. Ещё раз прошу, не нужно себя вести по-детски только из-за того, что вы не выиграли.

Александр

6 серпня 2021, 15:35

Понятное дело, что много хейта и тд.(ведь бизнес не очень прозрачный) Но ведь есть честные компании, которые реально выплачивают деньги реальным людям, а не ботам всяким выдуманным. Мне лично нравится эта компания, может быть и не хорошо, что только победитель, но все же это судьба!

-

19 травня 2021, 12:54

Чистейшее на*балово, жаль что есть народ который ведется на это

Олександр

2 квітня 2021, 16:29

Кончені аферісти,розводять людей в межах законодавства,використовуючи його прогалини;Не ведіться,втратите гроші!

Сергей

11 березня 2021, 15:42

Твари сколько вы будите обманывать стариков обещаете что человек победитель,а потом участник и продолжаем дальше играть Шевченко Надежда не ужели тебе не стыдно перед стариками,что так обьёбываешь , чтоб ты сдохла тварь чччч. чтоб больше не рожала таких уродов как ТЫ ТВАРЬ

ОЛЕКСАНД ШУМ

2 березня 2021, 19:55

Це чистий лофатрон!Мене інваліда кинули хоча усі умови виконав і усі папери були на руках!Ви переможець визнані комісією!Брехня!Консультанти самі не знають як брехати!То одні одне кажуть то другі інше!Їм головне заманити клієнта!Скажіть що буде розиграш Акції і людина буде вже думати!Сказали 26.02 2021 буде засідання комісії і передзвонять як і що робити!Я пів року усе виконував!Просто інвалід першої групи та на лікування кошти потрібні!Брешуть як можуть!Невірте люди!

Днепор Галина Михайловна Логвиненко

23 лютого 2021, 14:05

Как это понямать ????? опять обман ?

Вероника

11 січня 2021, 14:29

Моя бабушка Шклова Оксана выиграла у них в 2020 году 50 тысяч гривень и как ей рассказали победители есть каждый месяц, только их не очень много

Днепор Галина Михайловна Логвиненко

8 січня 2021, 16:12

Это можно счетать так или снова обман ??????:?

Днепор Галина Михайловна Логвиненко

1 січня 2021, 14:37

Так сколько вы будете обманывать меня и таких как я песионеров? как вас носить земля можно подумать что вы не будете такими как мы. очень жаль что я это может не увижу но сколько буду жить столько буду все рассказывать что вы все "шарлотаны" и не коме случие вам не веритьи не играть такие игры с вами буте прокляты я не одна вас проклинаю.

Єпіфанія

23 грудня 2020, 19:00

Лохотрон


Новини