Головна Новини Суспільство події "Відпиратися безглуздо", - інтернет блогер про частку Медведчука на телеканалі "1 + 1"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відпиратися безглуздо", - інтернет блогер про частку Медведчука на телеканалі "1 + 1"

Коломойський не міг не знати про частку власності Віктора Медведчука у медіа-активі, вважає блогер

17 червня 2020, 11:34 comments1013
Поділіться публікацією:

Інформація про те, що Віктор Медведчук є співвласником телеканалу "1+1", була у відкритому доступі вже кілька років. Такий аргумент приводить у відповідь на реакцію Ігоря Коломойського на скандал, що виник навколо власників телеканалу блогер Денис Петров.

"Відпиратися безглуздо", - інтернет блогер про частку Медведчука на телеканалі "1 + 1"

0

Петров нагадав, що Bolvik Ventures LTD, яку Віктор Медведчук зазначив у своїй декларації, паралельно є однією з компаній, які володіють "1+1 медіа". Тим не менше автор нагадує позицію Коломойського і самого телеканалу, для яких ця інформація виявилася новою.

Петров стверджує, що Коломойський знав про те, що Медведчук володіє часткою в "1+1 медіа". На підтвердження своїх слів він наводить посилання на статтю українського публіциста Олександра Зубченка, який ще в 2016 році писав, що у Медведчука є частка в "1+1 медіа".

"А ось тепер з'ясовується, що Медведчук володіє часткою в "1 1 медіа" ще з 2012 року. Так простий пошук через Google і Facebook показує, що журналісти писали про це ще в 2016 році! На доказ наводжу посилання на статтю Олександра Зубченка, де він пише, що у Медведчука з соратниками є 25 % акцій. Тобто, ця інформація з'явилася ще три з гаком роки тому", — уточнює блогер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини