Головна Новини Суспільство події Відновлення водопостачання в Крим: в Слузі народу озвучили позицію Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення водопостачання в Крим: в Слузі народу озвучили позицію Зеленського

Через нестачу води в Криму пересихає Білогірське водосховище

21 липня 2020, 08:16 comments2047
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський не підтримує ідею відновлення подачі прісної води в Крим. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook нардеп зі "Слуги народу" Богдан Яременко. До слова, раніше в РНБО заявили, що критичного дефіциту води на півострові немає.

Відновлення водопостачання в Крим: в Слузі народу озвучили позицію Зеленського

Фото: Facebook/Богдан Яременко

Запаси води в окупованому Криму стали зменшуватися після того, як почало пересихати Білогірське водосховище. Однак поповнювати їх за рахунок материкової України не будуть. Позиція президента в цьому питанні категорична.

"Я — проти, — ось так лаконічно щойно відповів президент Зеленський на моє запитання про те, як він ставиться до відновлення подачі води в окупований Крим", — написав Яременко.

Постачати прісну воду на півострів Україна припинила відразу ж після окупації і пообіцяла відновити подачу, як тільки Росія залишить Крим. Поки що ніхто з представників влади не порушував дане слово. І, схоже, не збирається цього робити і нинішній президент.

У коментарі до публікації один з користувачів також запитав Яременка, як президент ставиться до артистів, які їздять виступати в окупований Крим.

"Є якийсь здоровий глузд і є законодавство. Їх достатньо, щоб вирішити це питання без президента", — відповів нардеп.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, які методи використовують силовики в окупованому Криму, щоб вибивати зізнання із затриманих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини