Головна Новини Суспільство події Від коронавіруса помер екс-нардеп Валерій Бабич
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавіруса помер екс-нардеп Валерій Бабич

За життя Бабич вів благодійну діяльність, надавав меценатську та спонсорську підтримку

29 жовтня 2020, 16:53
Поділіться публікацією:

Смерть підприємця і політичного діяча стала для всіх несподіванкою. Причина — коронавірусна інфекція, пишуть "Факти".

Від коронавіруса помер екс-нардеп Валерій Бабич

Фото: 24 Канал

Сьогодні, 29 жовтня, помер перший президент АТ "Українська фінансова група", колишній народний депутат України Валерій Георгійович Бабич. Колишньому народному депутату в кінці серпня виповнилося 67 років.

Стало відомо, що причиною смерті стало коронавірусне захворювання.

Про смерть діяча повідомила та принесла свої співчуття родині померлого пресаташе Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Марина Кінах на сторінці у Facebook.

Відомий підприємець народився в 1953 році в Бродах Львівської області. Освіту здобув у Київському торгово-економічному інституті, кар'єру починав як економіст.

На початку 90-х Валерій Бабич став одним із засновників Республіканського акціонерного товариства "Українська біржа", посаду президента займав аж до останніх днів життя.

Чоловік був головою ради промисловців і підприємців. Рік, з 1993 по 1994, обіймав посаду позаштатного радника президента України Леоніда Кравчука. Бабич був народним депутатом Верховної Ради другого скликання (1994-1998 рр.).

Бабич ініціював створення та очолював діяльність багатьох громадських організацій, підтримував демократичні перетворення і ринкові реформи в Україні та СНД.

Також Бабич займав пост віцепрезидента Всеукраїнського благодійного культурно-наукового фонду імені Тараса Шевченка. За життя вів благодійну діяльність, надавав меценатську та спонсорську підтримку багатьом починанням в науці, освіті, культурі, мистецтві, літературі та спорті.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що діючий мер Борисполя помер від ускладнень коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини