Головна Новини Суспільство події В українські поїзди повертають чай і каву: названа ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

В українські поїзди повертають чай і каву: названа ціна

Пасажири зможуть придбати гарячі напої в одноразовому посуді

30 листопада 2020, 21:37
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" вже з завтрашнього дня, з 1 грудня, буде продавати чай і каву в поїздах. Про це повідомила прес-служба компанії.

В українські поїзди повертають чай і каву: названа ціна

Повідомляється, що напої будуть подавати в гофрованих стаканчиках об'ємом 250 мл, а їх ціна буде такою ж, як і до карантину — чай, кава і 0,5 л води в пляшці обійдуться пасажирам в 10 грн. Замовити та оплатити напої пропонують під час купівлі квитка.

Також пасажири в грудні зможуть купити печиво, вафлі, снеки та інші продукти в індивідуальній упаковці.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" починаючи з грудня відновлює рух низки поїздів в популярних напрямках.

Також "Коментарі" писали про те, чому на тлі жорсткості карантину через коронавірус, влада активно готується до заходів у новорічно-різдвяний період, а "Укрзалізниця" повертає ряд поїздів. Зараз діє карантин вихідного дня, коли в суботу та неділю працювати можуть тільки продуктові магазини, аптеки та ветеринарні аптеки. Влада прийняла рішення про карантин вихідного дня нібито через те, що у вихідні люди часто відвідують громадські місця, багато контактують один з одним, відповідно, збільшуються шанси заразитися коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

16 грудня 2020, 23:07

Сейчас беру кофе или чай с собой, так я точно уверена в его качестве. Нравится выбирать кофе и чай в магазине 1comfort.com.ua всегда есть выбор, очень вкусно. В термосе или термокружке напиток с собой беру с собой в поездки.


Новини