Головна Новини Суспільство події В Україні стартує ЗНО: що потрібно знати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стартує ЗНО: що потрібно знати

Першим українські абітурієнти напишуть зовнішнє незалежне оцінювання з математики

25 червня 2020, 08:48 comments1011
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 червня, в Україні розпочинається основна сесія ЗНО. Незважаючи на карантин і безліч чуток про скасування тестування, абітурієнти все ж підуть в аудиторії, щоб перевірити свої знання. Першим їх вже сьогодні очікує випробування з математики.

В Україні стартує ЗНО: що потрібно знати

До речі, формат тестування через карантин довелося трохи змінити. Наприклад, крім обов'язкових зошитів із тестами абітурієнти зможуть отримати ще й  захисну маску. Зайти на пункт тестування також можна буде набагато раніше.

"Ми вирішили уникнути великого скупчення людей біля входів у пункт тестування. Тому запускати учасників почнемо о  9:50. Щоб зайти, у них буде час до 10:50. В запрошенні-перепустці це все зазначено", — повідомили у Центрі оцінювання якості освіти.

На вході в пункт тестування у абітурієнта попросять не лише пред'явити документи, а ще й виміряють йому температуру. Пройти всередину можна буде виключно в масці. Раніше в.о. міністра освіти Любомира Мандзій пообіцяла, що маски учасникам ЗНО будуть видавати просто у пунктах тестування. Їх купили за бюджетні кошти.

До речі, список документів, які учасник ЗНО повинен мати при собі, не змінився. З собою потрібно взяти: оригінал сертифіката ЗНО, паспорт або інший документ, зазначений у сертифікаті, запрошення-перепустку.

"Ми також радимо із собою взяти 2-3 ручки насиченого чорного кольору, а також пляшку води без етикетки. Засоби індивідуального захисту можна буде покласти на робочий стіл і користуватися ними за необхідності", — йдеться в повідомленні Центру.

Зокрема, на робочому столі дозволять тримати антисептик.

На зовнішнє незалежне тестування з математики зареєструвалося трохи більше 186 тисяч осіб. Ті, хто з поважних причин не напише ЗНО з математики сьогодні, зможе це зробити під час додаткової сесії, яка стартує в липні.

Також раніше "Коментарі" розповідали, кому в Україні дозволили не здавати ЗНО цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://testportal.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини