Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили штормове попередження

В Україну йдуть дощі з грозами, місцями дуже сильні

7 липня 2020, 11:05 comments1379
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 7 липня, Україна опиниться в епіцентрі грозових дощів. Майже по всій території України синоптики Українського гідрометцентру оголосили штормове попередження. У деяких районах стихія може бути особливо небезпечною.

В Україні оголосили штормове попередження

Фото: tamlife.ru

Не варто очікувати якихось катаклізмів жителям східних регіонів. Тут буде досить спекотно, але майже безхмарно. Такою ж весь день погода буде в Запорізькій та Херсонській областях, а також у Криму. А от в інших південних регіонах висока ймовірність грози, попереджають в Укргідрометцентрі. Штормове попередження також оголосили через грозові дощі в Центрі та на Півночі України. Тут буде зберігатись протягом дня жовтий рівень небезпеки, тобто погодні умови можуть бути потенційно небезпечними.

Жовтий рівень загрози присвоїли синоптики й погодним умовам на західній Україні. Тут, мабуть, ситуація найбільш неоднозначна. З одного боку, у регіон прийде різке похолодання. В деяких районах навіть вдень температура не підніметься вище, ніж +19. З іншого боку, місцями пройдуть дуже сильні дощі. В тому числі, висока ймовірність опадів в тих регіонах, які недавно дуже сильно постраждали від повеней. Сильні дощі з грозами пройдуть в Чернівецькій, Івано-Франківській, Хмельницькій, Рівненській, Тернопільській, Волинській, Львівській та Закарпатській областях.

Раніше "Коментарі" детальніше розповідали, яку погоду слід чекати в Україні у вівторок, 7 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини