Головна Новини Суспільство події В Одеській області затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові (ВІДЕО)

За даними поліції, ще три десятих проміле - і чоловік втратив свідомість

18 липня 2020, 01:30 comments3161
Поділіться публікацією:
















У місті Ізмаїл Одеської області представники патрульної поліції затримали порушника з рекордною кількістю алкоголю в крові — 3,26 проміле. Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

В Одеській області затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові (ВІДЕО)

Даний показник в 16 разів перевищує норму, допустиму для водіння автомобіля. За словами патрульних, ще б три десятих — і чоловік втратив свідомість. Крім того, порушник не мав при собі водійського посвідчення.

Нетверезий водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду, коли на швидкості врізався в стовп. Сам винуватець ДТП не постраждав.


Як раніше повідомляли "Коментарі", п'яний українець погрожував підірвати виборчу дільницю в Польщі. Все сталося в Слупії Конецкой, яка розташована в Сентокшиском воєводстві. У другій половині дня, коли вибори були в самому розпалі, 46-річний українець вирішив зателефонувати в екстрені служби. Він зажадав, щоб до нього приїхав дільничний поліцейський, інакше погрожував підірвати місцеву виборчу дільницю.

Поліцейські, в кінцевому підсумку, приїхали, але виключно для того, щоб його затримати. Квартиру українця оглянули піротехніки. Ніякої вибухівки там не виявили. А ось в крові чоловіка медики виявили відразу 3 проміле алкоголю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини