Головна Новини Суспільство події В НБУ порадили банкам закрити частину відділень
commentss НОВИНИ Всі новини

В НБУ порадили банкам закрити частину відділень

Глава Нацбанку дав рекомендації по роботі банків у вихідні при карантині

17 листопада 2020, 14:25
Поділіться публікацією:

Перші "карантинні вихідні" пройшли для банків без проблем. Уряд дозволив працювати в карантин "вихідного дня" (з 14 по 30 листопада) банкам, страховим компаніям і поштовим операторам. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Нацбанку України Кирило Шевченко. 

В НБУ порадили банкам закрити частину відділень

Головний банкір країни порадив банкам закривати на карантин вихідного дня незавантажені відділення, а також відділення які знаходяться в торгових центрах або інших будівлях, закритих на карантин. 

 "Закривати відділення, які є на сьогодні не завантаженими або знаходяться у великих торгових центрах і будівлях, які закриті на час карантину. Це важлива превентивна міра проти поширення коронавірусу", — написав глава НБУ. 

Шевченко також звернувся до громадян з проханням не відвідувати без потреби відділення банком і максимально використовувати онлайн-контакти.

"Не обов'язково відвідувати відділення, щоб здійснювати комунальні платежі, застрахувати майно або купити валюту", підкреслив глава Нацбанку.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що через порушення карантинних обмежень вихідного дня були закриті 1,5 тисячі закладів торгівлі, десятки спортивних залів і нічних клубів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини