Головна Новини Суспільство події Уряд дозволив використовувати е-техпаспорт користувачам авто нарівні з власниками
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд дозволив використовувати е-техпаспорт користувачам авто нарівні з власниками

Ще одна з можливостей мобільного додатка "Дія"

30 вересня 2020, 19:38
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 30 вересня, під час чергового засідання Кабінету міністрів України було розглянуто і схвалено проект постанови про внесення змін щодо Порядку застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це повідомив представник Кабміну в парламенті, Василь Мокан на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Уряд дозволив використовувати е-техпаспорт користувачам авто нарівні з власниками

Джерело: tsn.ua

"Новини цифровізації в сфері надання адміністративних послуг. На сьогоднішньому засіданні Кабмін схвалив проект постанови про внесення змін до Порядку застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу", — повідомляє Мокан.

За словами політика, постанова дасть можливість користувачам автомобілів замовляти і користуватися цифровим відображенням свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу — е-свідченням — на рівних з власниками транспортних засобів правах.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кабінет міністрів України анонсував розширення можливостей е-паспорта через додаток "Дія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини