Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» призначила 50 додаткових приміських поїздів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» призначила 50 додаткових приміських поїздів

Приміські потяги почнуть курсувати з 23 і 24 червня

19 червня 2020, 15:15 comments2562
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" повідомила, що з 23 червня будуть запущені 27 приміських поїздів регіонального філіалу "Південно-Західна залізниця", а з 24 червня – ще 23 поїзди по філії "Південна залізниця".

«Укрзалізниця» призначила 50 додаткових приміських поїздів

Всього на сьогоднішні по всій території країни курсують 533 приміські поїзди. У компанії зазначають, що після 24 червня можна буде подорожувати Україною на 583 приміських поїздах.

Крім того, в компанії закликають дотримуватися правил карантину під час проїзду залізничним транспортом. Так, необхідно дотримуватись соціальної дистанції, надягати маску, а у випадку виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби залишатися вдома. На час дії карантинних обмежень у кожному приміському поїзді буде знаходитися провідник, який стежитиме за дотриманням цих норм.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" з 6 червня тимчасово припинила продаж квитків в Слов'янськ і скасувала зупинку у зв'язку з посиленням карантинних заходів у місті. Таке рішення "Укрзалізниця" прийняла на підставі рекомендації регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини