Головна Новини Суспільство події Український генерал пояснив, чому Росія не йде в повномасштабний наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал пояснив, чому Росія не йде в повномасштабний наступ

Головне завдання Росії - дестабілізувати ситуацію в Україні, - Кривонос

16 жовтня 2020, 08:49 comments3092
Поділіться публікацією:

Найближчим часом Росія точно не піде в повномасштабний наступ на Україну. У цьому переконаний генерал українських Збройних сил Сергій Кривонос. Російська армія має значну перевагу в кількості військових і техніки, але українська армія більш мотивована, розповів Кривонос в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Український генерал пояснив, чому Росія не йде в повномасштабний наступ

Передова на Донбасі. Фото: 112 Украина

Зараз українська армія стала набагато сильнішою, ніж була на початку російської агресії. Її основу складають не тільки бійці з міцною мотивацією, але і такі, що мають бойовий досвід. Для Росії це може бути обернутися великими втратами у разі наступу, упевнений Кривонос. І це один з факторів, який стримує Кремль.

"За 6 з половиною років війни українська армія отримала величезний досвід. Для росіян немає ніякої проблеми, щоб почати проти нас повномасштабну агресію. Але вони розуміють, що будуть величезні втрати, що буде потік трун, які підуть в напрямку РФ. Згадайте, що дестабілізувало ситуацію в Росії в 1994-96 роках? Чеченська війна. Тисячі тіл російських солдатів, які везли додому, значно розхитали ситуацію. У Кремлі розуміють цю загрозу", — зазначив Кривонос.

На думку генерала ЗСУ зараз для Росії набагато вигідніше провокувати дестабілізацію в самій Україні, щоб перекласти відповідальність на українців і зняти з себе санкції.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи може Росія піти в наступ на Україну з боку окупованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини