Головна Новини Суспільство події Українські військові провели спільні навчання з британцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові провели спільні навчання з британцями

Британський есмінець Dragon прибув до Одеси для спільних навчань з українським флотом

10 жовтня 2020, 22:00
Поділіться публікацією:

Офіцери Сил спеціальних операцій України і їх колеги з країн-членів НАТО провели спільні навчання на есмінці Королівських військово-морських сил Великої Британії Dragon. Про це повідомляє інформаційне видання Укрінформ.

Українські військові провели спільні навчання з британцями

ФОТО: Укрінформ

"Офіцери-розвідники 73-го військово-морського центру спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України провели спільні навчання зі своїми колегами з країн-членів НАТО на борту есмінця ВМС Великої Британії Dragon", — повідомляє прес-служба Міноборони України.

У процесі навчань відпрацьовувалися абордажні операції, сходження на борт, рукопашний бій і зачистка корабля. Спільні навчання відбулися в рамках навчальної місії Великої Британії в Україні Operation Orbital.

7 жовтня есмінець ВМС Великої Британії Dragon прибув в Одеський морський порт для проведення спільних навчань з кораблями ВМС України. В рамках візиту відбудеться зустріч делегацій ВМС двох країн, спільні корабельні навчання на борту британського есмінця і спільні навчання типу PASSEX на морі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Генштабі показали, як проходять навчання ВМС України і Румунії на Дунаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини