Головна Новини Суспільство події Українців будуть за тиждень попереджати про посилення карантинних заходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців будуть за тиждень попереджати про посилення карантинних заходів

Нардепи підтримали ідею завчасно інформувати громадян України про посилення карантину

17 листопада 2020, 14:45
Поділіться публікацією:

Народні депутати проголосували за те, щоб українців про посилення карантинних заходів попереджали завчасно. Про це повідомляється у Telegram-каналі Верховної Ради України.

Українців будуть за тиждень попереджати про посилення карантинних заходів

Так, на засіданні 17 листопада парламентарі підтримали проект Постанови про своєчасне інформування громадян у разі посилення протиепідемічних заходів з метою належної підготовки до такого посилення, №4320.

Зміни передбачають, по-перше, що уряд у разі запровадження обмежувальних заходів має оприлюднювати відповідне рішення про це не пізніше ніж за сім календарних днів до початку їх дії. По-друге, за тиждень до початку дії двох і більше зазначених заходів має поінформувати про програми (заходи), що будуть запроваджені (вжиті) для підтримки вразливих груп населення, працівників та суб’єктів господарювання, зокрема щодо організації перевезень працівників до місця роботи та у зворотному напрямі тощо.

Нагадаємо, уряд хоче вдосконалити карантин вихідного дня. У Кабміні висловилися, чи планують скасувати обмеження по суботах і неділях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини