Головна Новини Суспільство події Українці звернулися до Медведчука з проханням домовитися з РФ про постачання вакцини проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці звернулися до Медведчука з проханням домовитися з РФ про постачання вакцини проти коронавірусу

У зверненнях українців до лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука йдеться, що здоров'я людей не має меж

23 листопада 2020, 16:57
Поділіться публікацією:








Епідемія коронавірусу продовжує набирати обертів в країні. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, в Україні заповненість лікарень для хворих на коронавірус становить 52%. Однак лікарі в регіонах стверджують, що ці цифри далекі від реальності. А експерти прогнозують, що в гіршому варіанті, вже через кілька місяців Україна може повторити сумний досвід Італії, де від коронавірусу померли десятки тисяч людей. Про це передає "112 Україна".

Українці звернулися до Медведчука з проханням домовитися з РФ про постачання вакцини проти коронавірусу

Повідомляється, що в Україні зростає кількість людей, які хотіли б убезпечити своє здоров'я за допомогою російської вакцини від коронавірусу. Так, українці звертаються до Віктора Медведчука з проханням домовитися з Росією про постачання вакцини. З відкритим листом про це до голови політради "Опозиційної платформи — За життя" вже звернулися глава СКМ Олександр Потьомкін, заслужений діяч мистецтв України Любов Титаренко та академік Анатолій Пешко. Про це ж просять Віктора Медведчука і звичайні українці в передачі "Чуємо кожного".

Всі українці, які спілкувалися з журналістами заявили, що для них не має ніякого значення країна-виробник вакцини.

"Не має значення, аби вона (вакцина — ред.) Допомагала людям, була реально хорошою, без побічних ефектів, звідки вона прийде. Здоров'я людей не має меж", — заявили українці.

"Аби це для здоров'я було добре. А країна значення не має. Це не політика, це здоров'я людей, життя. А життя будь-якої людини найдорожче у світі", — додали вони.

Відзначається, що найближчим часом Україна могла б отримати російську вакцину від коронавірусу, якби на те була б політична воля. Адже про це вже домовився з президентом Росії Володимиром Путіним голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук. Так, Медведчук на початку жовтня, в рамках візиту в Москву, зустрівся з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і обговорив з ним можливість поставки в Україну вакцини від коронавірусу.


Як повідомлялося, за минулу добу в країні зареєстрували 10 945 нових випадків COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини