Головна Новини Суспільство події Україна скасовує безвіз з Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна скасовує безвіз з Білоруссю

Прикордонники запевняють, що новий порядок виїзду в Білорусь поліпшить захист українців

21 серпня 2020, 15:07 comments1463
Поділіться публікацією:

З 1 вересня Україна призупиняє безвізовий режим з Білоруссю. Про це з посиланням на відповідну постанову, повідомили в Держприкордонслужбі.

Україна скасовує безвіз з Білоруссю

Прикордонники пояснюють: новий порядок виїзду до сусідньої держави поліпшить захист українців. Крім того, при втраті за кордоном внутрішнього паспорта, за яким зараз здійснюється в'їзд, ідентифікація людини була досить важким і тривалим процесом. За кордоном же проходження контролю буде простішим і швидшим.

Нагадаємо, в Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію на україно-білоруському кордоні станом на сьогодні, 21 серпня. Як повідомив представник ДПСУ Андрій Демченко, скупчення військової техніки вони не спостерігають. Але, попри це, все одно вирішили посилити охорону цієї ділянки. За словами Демченка, ситуація в Білорусі досить неспокійна, і коли там почалися заворушення, прикордонники почали працювати в посиленому режимі. Навіть при найгіршому сценарії — початку громадянської війни в Білорусі й ескалації конфлікту — наш кордон, кажуть в ДПСУ, під замком: з додатковими ресурсами та силами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини