Головна Новини Суспільство події Україна поновлює пропуск на кордоні з Румунією
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна поновлює пропуск на кордоні з Румунією

Сьогодні розпочне роботу один із пунктів пропуску на кордоні з Румунією

17 червня 2020, 17:59 comments1750
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 травня, о 18:00 поновлюється робота пункту пропуску "Солотвино" — "Сігет-Мармаріцей" на кордоні України та Румунії. Про це інформує Державна прикордонна служба України із посиланням на прикордонну поліцію сусідньої країни.

Україна поновлює пропуск на кордоні з Румунією

Повідомляється, що пропуск на територію Румунії буде здійснюватися для певних категорій: громадян, які офіційно працевлаштовані у Румунії та мають підтверджуючі документи (без проходження обов’язкової обсервації); осіб, які прямують транзитом (протягом 48 годин); усіх інших, хто прибуває в Румунію, з проходженням обов’язкової обсервації.

Нагадаємо, на кордоні України з Росією та Білоруссю завдяки послабленню карантину було вирішено відновити рух у пунктах пропуску. Так, пропуск знову розпочали у пунктах  "Дольськ" і "Вільча".

Раніше "Коментарі" інформували, що на кордоні України та Польщі дозволили проїзд авто. Зараз перетнути кордон можна у 4 пунктах, але всюди черги. Так, відновили автомобільне сполучення між Україною та Польщею у пункті "Шегині-Медика". Зазначимо, що до цього були відкриті прикордонні пункти пропуски України зі Словаччиною та Молдовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини