Головна Новини Суспільство події Україна оновила список «червоних» та «зелених» країн - куди їхати не рекомендують
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна оновила список «червоних» та «зелених» країн - куди їхати не рекомендують

«Червоних» країн стало 45, Україна - одна зі 148 країн, яка ще у «зеленій» зоні

13 листопада 2020, 23:32
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров’я оприлюднило оновлений лист країн, які стали "червоними" та "зеленими" в карантинному зонуванні. На сьогоднішній день до списку країн з червоним рівнем епідеміологічної небезпеки у світі увійшли 45 держав. "Зелений" список поки що значно більше — тут 148 країн, Україна одна з них. 

Україна оновила список «червоних» та «зелених» країн - куди їхати не рекомендують

Так, до "червоної" зони увійшли: Польща, Чехія, Чорногорія, Австрія, США, Велика Британія тощо. Повний список можна переглянути за посиланням тут

Цього тижня наша країна опинилася разом з Німеччиною, Молдовою, Грецією, Росією та іншими країнами в "зеленому" списку. Його можна переглянути на сайті відомства вище.

До речі, до переліку епідеміологічного зонування МОЗ включив країни, які є державами-членами Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Міністерство охорони здоров’я України в котрий раз закликало українців не нехтувати правилами карантину. На цей раз протидіяти коронавірусу заохочували за допомогою відеоролику, опублікованого у Telegram-каналі міністерства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини