Головна Новини Суспільство події Україна хоче відновити авіасполучення з Австрією: коли для нас "відкриють" Європу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна хоче відновити авіасполучення з Австрією: коли для нас "відкриють" Європу

Полетіти літаком до Відня українці зможуть при деяких умовах

29 травня 2020, 12:03 comments1798
Поділіться публікацією:

Посол України в Австрії Олександр Щерба заявив про те, що наша країна скоро відновить авіасполучення з цією європейською країною. Як повідомив дипломат на своїй сторінці в Facebook, це відбудеться після 23 червня.

Україна хоче відновити авіасполучення з Австрією: коли для нас "відкриють" Європу

Втім, за словами Щерби, для відновлення польотів є умови: обидві країни до цього часу повинні відкрити кордони один для одного, і епідеміологічна ситуація повинна бути сприятливою. Як відомо, Австрія вже послабила прикордонний контроль з Чехією, Словаччиною та Угорщиною. Проте Відень не поспішає відкривати кордон з Італією, поки пандемія там не піде на спад.

Нагадаємо, в Туреччині представили новий план по відновленню авіасполучення: небо найближчим часом хочуть відкрити для 70 країн світу. Перший етап зняття обмежень запровадять вже 10 червня. Однак України в списку держав, яким дозволять польоти вже через два тижні, немає. Відомо, що план з відкриття авіасполучення, складається з 9-ти етапів. Першими потрапити на відпочинок у Туреччину можуть жителі Бахрейну, Болгарії, Катару та Греції. Українців чекають у спекотній країні в рамках другого етапу: з 1 липня Туреччина відкриває небо для України, а також Китаю, Молдови, Узбекистану, Канади і Швеції. В останню чергу Туреччина відновить авіасполучення з США, що відбудеться не раніше 1 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини