Головна Новини Суспільство події Угорщина змінила правила в'їзду в країну для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина змінила правила в'їзду в країну для українців

Названі умови, за яких українцям не доведеться вирушати на карантин при в'їзді в Угорщину

19 червня 2020, 22:08 comments1980
Поділіться публікацією:

Угорщина відновила пропуск через кордон пасажирських автобусів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Угорщина змінила правила в'їзду в країну для українців

Згідно з новими умовами перетину кордону, громадяни Угорщини можуть в'їжджати в країну без необхідності проходити карантин. Також змінилися і умови перетину угорського кордону і для українців. Так, тепер наші співгромадяни, які в'їжджають в 30-кілометрову зону, не будуть відправлятися на карантин. Правда країну їм доведеться покинути протягом 24 годин.

Якщо ж необхідно заїхати на територію Угорщини з метою транзитного проїзду, то при собі необхідно мати документ, який підтверджує право перебування в країні призначення, виданий цією країною. Транзитний проїзд по території Угорщини дозволений цілодобово. Але є ще одна умова – доведеться дати згоду на тест на COVID-19 і не мати ознак підозри на інфекцію.

Раніше "Коментарі" писали, що хвиля коронавірусу накриває Україну з новою силою. Третій день поспіль в країні фіксують рекорд за кількістю нових випадків інфікування. Цього разу Україна наблизилася до тисячі. За даними МОЗ, за минулу добу позитивні тести на COVID-19 з лабораторії отримав 921 українець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини