Головна Новини Суспільство події У ТКГ домовилися, де військам накажуть відійти від лінії фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ домовилися, де військам накажуть відійти від лінії фронту

Учасники мирних переговорів узгодили відразу 4 ділянки розведення військ

20 серпня 2020, 08:08 comments1428
Поділіться публікацією:

Учасники Тристоронньої контактної групи змогли домовитися про нове розведення військ на Донбасі. Йдеться про чотири ділянки уздовж лінії розмежування, повідомили в прес-службі Офісу президента.

У ТКГ домовилися, де військам накажуть відійти від лінії фронту

Війна на Донбасі. Фото: narodna-pravda.ua

На час карантину ТКГ щодо Донбасу відмовилася від особистих зустрічей і всі переговори зараз проводять онлайн. Разом з тим, учасники української делегації, яку зовсім недавно очолив Леонід Кравчук, відзвітували про плідну роботу. Перш за все вони змогли остаточно визначити ділянки, де зовсім скоро і українська армія, і бойовики повинні будуть відійти від лінії розмежування. Але коли саме і де це трапиться в прес-службі українського президента не уточнили.

Крім того, ТКГ позначила території, куди відправлять саперів. Ті повинні повністю розмінувати ці ділянки. Всього таких 20.

"Було досягнуто домовленостей у сфері безпеки щодо ділянок розмінування в рамках нового плану, передбаченого комюніке Нормандського саміту в Парижі", — відзвітували в ОП.

Говорили цього разу учасники Тристоронньої контактної групи та про обмін полоненими. Про конкретні результати переговорів у президента не повідомили, але підкреслили, що в цьому питанні вдалося досягти прогресу.

Раніше "Коментарі" розповідали також про те, які, на думку Леоніда Кравчука, плани на Донбас у російського президента Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини