Головна Новини Суспільство події У США померли брати Геліон - найстаріші сіамські близнюки у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США померли брати Геліон - найстаріші сіамські близнюки у світі

Ронні і Донні Геліон мали одне тіло на двох і дожили до 68 років

7 липня 2020, 15:53 comments1696
Поділіться публікацією:

У штаті Огайо, США, у віці 68 років померли сіамські близнюки — Ронні та Донні Геліон. Брати зрослися в області живота і в цьому стані прожили все життя, оскільки лікарі стверджували, що  реалізувати операцію щодо їх розділення неможливо, - пише Daily Mail.

У США померли брати Геліон - найстаріші сіамські близнюки у світі

Мати відмовилася від синів, їх вихованням займалися рідний батько та мачуха. З трирічного віку Ронні та Донні виступали на ярмарках, в цирку і в різних шоу. Сіамські близнюки утримували сім'ю (у них було ще семеро братів і сестер) і самі оплачували свої медичні рахунки.

Зрозуміло, обидва брата ніколи не були одружені й по господарству порались самостійно. Брати мали право голосувати окремо, але подорожували за одним паспортом.

Свою діяльність в індустрії розваг брати Геліон  завершили в 1991 році, а у 2010-му їх стан здоров'я значно погіршився. Після цього вони не могли займатися роботою і надовго залишати будинок. Їх доглядав рідний молодший брат Джим.

Раніше рекорд довголіття належав сіамським близнюкам Чангу і Енгу Бункер — китайцям, які народилися в Таїланді в 1811 році та померли у віці 62 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про причини закриття популярної в нульових передачі "Караоке на Майдані".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини